Перший Президент України Леонід КРАВЧУК не виключає, що Блок Юлії Тимошенко займе перше місце за результатами дострокових парламентських виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“Я думаю, все ж таки, що першість візьмуть БЮТ та Регіони”, - сказав Л.КРАВЧУК, додавши, водночас, що на сьогодні “БЮТ, можливо, і на першому, а що буде завтра, я не знаю". "Чому на першому? Тому що я бачу, які сьогодні відбуваються рухи в суспільстві”, - сказав він, навівши приклад, що сьогодні в політичних ток-шоу люди підтримують позицію БЮТ. “Люди вже хочуть до чогось схилитись. Оця демагогія й розривання на собі сорочок, воно вже нікого не задовольняє. Я думаю, що стільки, скільки наші патріоти, комуністи, соціалісти порвали на собі сорочок - вистачило б на всю гуманітарну допомогу Грузії”, - сказав Перший Президент.

Відео дня

Л.КРАВЧУК підкреслив, що сьогодні суспільство знервоване і тому може обрати більш радикальні політичні сили. Він навів приклад із зростаючим на заході України рейтингом лідера ВО "Свобода" Олега ТЯГНИБОКА. “Люди вже не знають, кому вірити в цій ситуації, ті, що вірили Президенту, – побачили, що всі принципи Майдану розтоптані, вже про них і мовчать...”, - зауважив Л.КРАВЧУК.