Партія регіонів готова ініціювати процес розпродажу з аукціону державних дач та резиденцій, якими користуються нинішні та колишні високопоставлені чиновники і народні депутати.

Про це заявила сьогодні заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Ганна ГЕРМАН, повідомили УНІАН у прес-службі партії.

”Закликаю представників правлячої коаліції здійснювати реальні кроки на шляху подолання кризи, а не займатися самолюбуванням на її фоні та пошуком винних у тяжких наслідках”, - сказала Г.ГЕРМАН, додавши, що “одним з реальних кроків був би продаж з аукціонів всіх тих блатних дач і чисельних резиденцій, якими користуються високопоставлені чиновники та депутати”.

Відео дня

Вона запропонувала скерувати виручені від продажу цих об’єктів коштів на допомогу найбіднішим.

“Якщо влада не може спромогтися ліквідувати надвисокі спеціальні пенсії, продати з аукціону блатні дачі, санаторії та резиденції, якими користуються колишні та нинішні властьімущі, то Партія регіонів готова ініціювати цей процес”, - наголосила Г.ГЕРМАН.

За її словами, голосування у Верховній Раді за ліквідацію пільг може продемонструвати єдність усіх політичних сил у боротьбі за захист бідних у період кризи.