У МІП заявили, що занепокоєні такою ситуацією / фото УНІАН

Міністерство інформаційної політики направило звернення у силові органи, включаючи СБУ, з проханням надати детальне роз’яснення щодо заборони в'їзду в Україну двом іспанським журналістам Антоніо Памплієгу та Мануелю Анхелю Састре. Про це повідомляється на сайті міністерства.

Читайте такожУ прокуратурі Криму запевнили, що допитають групу Scooter

«Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію держави двом іспанським журналістам Антоніо Памплієгу та Мануелю Анхелю Састре. Міністерство інформаційної політики України занепокоєне ситуацією, що склалася навколо представників ЗМІ», - зазначили у відомстві, додавши, що пріоритетом роботи МІП є свобода слова та захист прав журналістів.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН раніше, Служба безпеки видворила з України та заборонила в’їзд двом іспанським журналістам Антоніо Памплієгу і Мануелю Анхеля Састре через їхню антиукраїнську діяльність. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська. "Так це правда, їм (Антоніо Памплієгу і Мануелю Анхеля Састре – УНІАН) було заборонено в’їзд через їхню антиукраїнську діяльність в публікаціях. Жодних списків ми не вели та не ведемо", - заявила вона.