Мітинг біля АПУ заплановано на 17.00 / фото УНІАН

Учасники акції біля Верховної Ради України планують о 17.00 розпочати мітинг біля Адміністрації президента України.

Про це на своїй сторінці Facebook написав народний депутат України Семен Семенченко.

"Сьогодні ввечері хочемо сходити з народом до Порошенка поцікавитися, чи збирається він і далі блокувати створення антикорупційного суду і "посадку" своїх друзів, або вже передумав. Прийде багато людей - відповідь буде одна. Мало - відповіді взагалі не буде. Тут уже кожен голосує ногами", - написав Семенченко.

Відео дня

Також він додав, що планує о 17.00 провести пряму трансляцію в Facebook.

Водночас колишній командир батальйону "Донбас" Анатолій Виногродський, який координує учасників мітингу з символікою батальйону, уточнив УНІАН, що йдеться про мітинг біля Адміністрації президента України.

Читайте такожПід Радою знову сталися сутички із силовиками через спроби активістів пронести в наметове містечко спальники і каремати (відео)

Як повідомляв УНІАН, вчора, 17 жовтня, під Верховною Радою розпочався мітинг, учасники якого вимагають скасування депутатської недоторканності, внесення змін у виборче законодавство, а також створення Антикорупційного суду.

Організаторами акції виступають партії «Об'єднання «Самопоміч», ВО «Батьківщина», «Рух нових сил», «5.10», ВО «Свобода», «Національний корпус», «Правий сектор» та ряд громадських організацій.

Протягом дня відбулися зіткнення поліції і мітингувальників.

Учасники акції заявили про намір залишатися під будівлею ВР щонайменше до четверга, оскільки очікують, що саме 19 жовтня парламент розгляне їхні вимоги.