Ілюстрація REUTERS

Американська корпорація Black Box оголосила про подовження контракту Пентагону на суму $10,4 млн з надання послуг згідно з контрактом в рамках Ініціативи допомоги Україні в сфері безпеки, передає Голос Америки.

Читайте такожСенатор-співавтор документу про військову допомогу Україні пояснив її деталіКомпанія з надання послуг у сфері цифрових технологій розширить свою співпрацю з Міністерством оборони України. Протягом наступних 12 місяців, Black Box надасть техніку, програмне забезпечення та послуги, аби розширити систему та забезпечити можливості з командування, контролю, комунікації, комп’ютерів, розвідки та спостереження (C4ISR) більшої кількості користувачів у військових спорудах навколо країни.

«Ми дуже задоволені, що Армія США нас обрала за наші зусилля та пишаємося тим, що ми є частиною Ініціативи допомоги Україні в сфері безпеки », - заявив виданню віце-президент компанії Джефф Мюррей. «Цей проект посилить стійкість можливостей, які вже були розроблені та побудовані Black Box та розширить їх в середині України».

Відео дня

Корпорація Black Box була обрана контрактником Армії США у вересні 2016-го року з метою розробки, розгортання, операції та підтримки Центру з кібербезпеки, Центру командування та контролю, системи медичної інформації та системи логістичної інформації України. У партнерстві з Армією США та Міністерством оборони України, Black Box надає всебічну підтримку українському війську – на фронті та поза ним.

Субпідрядники в цьому контракті включають в себе як американські, так і українські компанії.