Президент України, лідер партії “Народний Союз Наша Україна” Віктор ЮЩЕНКО закликає народних депутатів – однопартійців відкликати свої підписи з-під коаліційної угоди.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав, виступаючи на з’їзді НСНУ, що проходить сьогодні у Києві.

«Я закликаю народних депутатів від «Нашої України», тих народних депутатів, у яких партійний квиток партії, тих, які завдяки роботі партії були обрані до Верховної Ради, прийняти це рішення і прийняти рішення якнайшвидше – відкликати свої підписи, які дехто поставив на коаліційній угоді, та об’єднатися в єдину депутатську групу «Наша Україна», - зауважив Президент.

Відео дня

В.ЮЩЕНКО наголосив, що сьогодні уряд та коаліція ведуть політику «безмежного популізму». Він розкритикував діяльність уряду практично по всіх напрямках діяльності. «Це не може бути нашою політикою, шановні», - сказав Президент, наголосивши, що “Наша Україна” має відмежуватися від цього.

«Навіть тим чотирьом депутатам – заблудшим – немає чого робити (у коаліції – УНІАН), але дуже важливо, щоб сьогодні рішення – ясне, чітке, без посилань на персоналії – прийняв з’їзд. Ми повинні ясно відмежуватися. «Наша Україна» не може бути соратником у такій політиці, у такому кадровому підході, соратниками у таких антикризових діях», - сказав глава держави.