Кандидат на пост Президента України Арсеній ЯЦЕНЮК “перетворився на політичного хама”. Про це сказав народний депутат України від БЮТ Володимир ЯВОРІВСЬКИЙ, коментуючи заяву А.ЯЦЕНЮКА про те, що прем’єр-міністр України і кандидат на пост Президента України Юлія ТИМОШЕНКО начебто прагне узурпувати владу.

Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, В.ЯВОРІВСЬКИЙ вважає, що «своїми заявами А.ЯЦЕНЮК зайшов у сектор політичного хамства, у якому до цього часу монополістом була Партія регіонів».

Як сказав депутат, «до цього часу А.ЯЦЕНЮК здавався мені інтелектуалом і навіть інтелігентною людиною, але після цієї його заяви я можу сказати таке лише з приставкою «псевдо-». Я ніколи не думав, що А.ЯЦЕНЮК, ставши кандидатом в президенти, опуститься до банального передвиборчого поливання брудом», – сказав В.ЯВОРІВСЬКИЙ.

Відео дня

«Думаю, ця заява стане для А.ЯЦЕНЮКА помилкою як політика, так і особистості», - підсумував народний депутат.

Як повідомляв УНІАН, 7 грудня на прес-конференції в Житомирі А.ЯЦЕНЮК, зокрема, заявив, що прем’єр-міністр Ю.ТИМОШЕНКО “прагне повністю узурпувати владу в країні”. “Там же повне інфікування влади. Вірус Ю1Я1 – це страшний вірус”, - додав А.ЯЦЕНЮК. За його словами, “анамнез цієї хвороби - це повна і безмежна влада”.