Василь ЦушкоМіністр внутрішніх України Василь ЦУШКО розчарований діями міліцейських генералів Геннадія МОСКАЛЯ та Віталія ЯРЕМИ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр повідомив сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську, відповідаючи на запитання про негативні заяви зазначених міліцейських чинів щодо роботи міністерства.

„Мені прикро, що я розчаровуюсь в цих двох генералах. Прикро, що в мене була зовсім інша думка про них як про міліціонерів. Я їх оцінював зовсім по-іншому. Якщо у них цілі виправдовують засоби і вони діють так, - це їх вибір. Я більше не хочу коментувати”, - наголосив керівник МВС.

Відео дня

За словами В ЦУШКА, багатьом не подобається, що МВС стало стабілізуючим органом. „Ми не допустили некерованих подій у країні та громадянської війни. Це декого бісить”, - зазначив. В.ЦУШКО.

На думку міністра, декого не влаштовує позиція МВС, яке „старається бути поза політикою та займається своєю роботою”. „Нам складно, ми постійно як на вулкані”, - підкреслив В.ЦУШКО,

На прохання міністра його перший заступник Михайло КОРНІЄНКО навів статистику, яка, за словами останнього, „неперекручено” свідчить про більш ефективну роботу МВС в 2007 році у боротьбі з корупцією та розкритті навмисних вбивств.

Як повідомлялося, 30 липня колишній начальник Головного управління МВС в м. Києві генерал-лейтенант міліції В.ЯРЕМА звинуватив керівництво МВС у підготовці до фальсифікацій та використання адміністративного ресурсу під час виборчої кампанії.

Г.МОСКАЛЬ, у свою чергу, заявляв, що за період керівництва МВС Василем ЦУШКОМ в Україні збільшилась кількість як загальних злочинів, так і кількість тяжких і особливо тяжких злочинів, а також кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

За словами Г.МОСКАЛЯ, МВС сьогодні певною мірою спотворює інформацію про стан злочинності в країні.