Сергій Льовочкін

Оптимізація структури Адміністрації Президента приведе до незначного збільшення її чисельності без збільшення витрат на утримання.

Про це сказав Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», повідомляє прес-служба Президента України.

«Безпосередньо Главі Адміністрації Президента України підпорядковане Головне державно-правове управління. Зі змін я також хочу відзначити те, що створюється Головне управління з питань гуманітарного розвитку. На сьогодні посада керівника цієї структури є вакантною, хоча найближчим часом Президент планує затвердити кандидатуру на цю посаду», - сказав С.Льовочкін.

Відео дня

За його словами, нещодавно призначений на посаду Радника Президента Ігор Калінін курируватиме роботу Головного управління з питань безпекової та оборонної політики і Головного управління з питань діяльності правоохоронних органів. Також С.Льовочкін повідомив, що І.Калінін 16 січня 2013 року призначений Президентом України головою Комісії при Президентові України з питань громадянства.

«Всі вищеперераховані зміни приведуть до незначного, в межах 5%, збільшення чисельності АПУ, без збільшення витрат на її утримання. Загалом оптимізація структури Адміністрації покликана відповідати тим суспільно-політичним завданням, які стоять сьогодні перед суспільством і владою в Україні», - резюмував Глава Адміністрації Президента України.