Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ сьогодні у присутності журналістів, своєї охорони і представників мерії пробіг на НСК «Олімпійський» дистанцію 400 метрів підтюпцем за 2 хвилини 16 секунд. Перед цим він підтягнувся на турніку 15 разів. Юрій ЛУЦЕНКО, якого мер столиці запрошував позмагатися з ним у фізичній підготовці, на стадіон не приїхав.

Мер примірявся до турніка...
Продемонстрував біцепс...

Відео дня
Та спортивну форму...

В інтерв`ю журналістам мер сказав, що залишає в силі свою пропозицію Ю.ЛУЦЕНКУ позмагатися в бігу за крісло мера. Він сказав, що ця пропозиція його абсолютно серйозна. «Я говорю серйозно, серйозні речі. Я дав йому шанс, якщо він не алкоголік, не наркоман, нічого такого, то яка проблема?», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ. «Я пропоную йому місяців два не попити і побігати. І жодних проблем. Він молода людина», - також підкреслив міський голова.

Розминку закінчено, можна переходити до старту. Останній інструктаж...

Побігли хто як міг. Головне, за компанію

Найбільш невгамовні намагалися ще і спілкуватися на бігу

Разом з тим на запитання журналістів, чи згоден він за таких умов одному з представників ЗМІ віддати крісло міського голови, якщо той обжене його на фініші, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ з посмішкою сказав, що «журналістам він нічого не обіцяв».

Але ті, хто потерпав без спілкування, скоро пішли, а інших захопив процес

Задоволений Черновецкий пішов зі стадіону з видом переможця. Луценку зарахували «поразку» через нез`явлення
Фото УНІАН