Прем`єр-міністр України Юрій ЄХАНУРОВ після створення помаранчевої коаліції планує залишитись рядовим народним депутатом і не піде в уряд.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні в інтерв`ю журналістам.

За словами Ю.ЄХАНУРОВА, він завжди був прибічником широкої коаліції. “А якщо подивитися на погляди політичних сил, що входять до помаранчевої коаліції, вони є лівими або лівоцентристськими”, - сказав він. «Я думаю, що мої ліберальні погляди всім відомі, і рішення, які приймає уряд, вони свідчать про правоцентристську ідеологію. Важкувато зараз працювати в таких умовах, а якщо в коаліції, то треба працювати разом. Я буду як рядовий депутат працювати, так як треба», - наголосив Ю.ЄХАНУРОВ.

Відео дня

Відповідаючи на запитання, чому він відмовився від посади спікера, Ю.ЄХАНУРОВ зауважив, що це не відповідало його життєвим планам. Також він заперечив можливість того, що він піде працювати в уряд – «ні, звичайно».

Прогнозуючи, скільки працюватиме уряд на чолі з прем`єр-міністром Юлією ТИМОШЕНКО, Ю.ЄХАНУРОВ сказав: «Економіка увійшла в нормальний стан, тому можна проводити експерименти.