Так, ведучий Дмитро Кисельов розповідає про "диких" євроінтеграторів, їхні будні на Майдані, приготування їжі (у загальних котлах, "блюдо для гурманів - шматки сала на розпеченій іржавій діжці"), "системі опалення" (вогнищах у діжках), ночівлях у КМДА ("втомлені штурмовики - прапороносці, європейський стяг, намотаний на риболовну вудку, а в очах - порожнеча і переляк"), "обмундируванні" для участі в "сутичках з правоохоронцями" - з туристичної пінки і скотча, пише Українська правда.

Підготовку активістів на Михайлівській площі до можливого розгону "Беркутом" Кисельов називає "древнеафриканським військовим порядком", а грейдер під адміністрацією президента, на якому провокатори штурмували "Беркут" - "бойовим слоном", від "бивнів" якого постраждали правоохоронці.

Відео дня

У сюжет увійшов і кадр з-під АП "штурмовика" з металевим ціпком.

"Знімок зроблений в ході спроби штурму будівлі АП, ще до того, як протестуючих на Майдані взялися розганяти", - зазначив Кисельов.

"Якби сталося таке в Америці, хлопця з ланцюгом пристрелили б на місці. А для Києва, виходить, такий стан речей - "добре", чи що?", - зазначає ведучий.

Як відомо, сутички з "Беркутом", внаслідок яких постраждало не менше 200 мітингувальників і в т.ч. близько 40 журналістів, відбулися після силового розгону Євромайдану.