У Стаханові сепаратисти сваряться з патріотами / vk.com/conscious_people_stakhanov

Як передає кореспондент УНІАН, спочатку зібралися проросійськи налаштовані жителі міста, які вимагали відставки начальника Стахановського міськвідділу міліції полковника міліції Олександра Селіверстова, а потім почали підходити люди, які виступили на його підтримку.

За словами активіста з числа проросійськи налаштованих громадян Олексія Чмиленка, стахановців не задовольняє робота міліції.

«Він повинен подати у відставку. На його місце повинна прийти людина, яка матиме авторитет серед городян», - заявив він.

Відео дня

При цьому Чмиленко заявив, що насилу стримує силове захоплення будівлі, а на підмогу мітингувальникам із Луганська вже їде «народне ополчення».

Водночас друга група громадян, яка підтримує цілісність України, зажадала припинити озвучувати невмотивовані вимоги, й виступила на захист Стахановської міліції.

Як повідомили УНІАН у Відділі зв'язків із громадськістю Головного Управління МВС України в Луганській області, Селіверстов вийшов до мітингувальників, вислухав вимоги й заявив, що писати рапорт про відставку не буде.

«На даний момент між групами громадян, що зібралися, відбувається словесна перепалка – кожна сторона відстоює свою думку», - повідомили в міліції.

Охорону громадського порядку й адміністративної будівлі міліції здійснюють співробітники Стахановської міліції.