Кирило Тимошенко полетів у відпустку з дружиною / фото facebook.com/kirill.timoshenko

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко з дружиною Оленою полетів на відпочинок до Туреччини.

Читайте такожЗМІ показали, як нардеп Ківа відпочиває у Хорватії з дочкою (фото) Про це повідомляє «Страна» з посиланням на джерела в ОП.

Зазначається, що чиновник написав заяву на відпустку на тиждень.

Відео дня

«Пара обрала для своїх канікул Егейське узбережжя. Вони відпочивають в п'ятизірковому готелі D Maris Bay, який розташований в курортному містечку Хісароню в 35 кілометрах від Мармаріса і в 130 км від аеропорту Даламан», - йдеться в повідомленні.

D Maris Bay: інформація про готель та ціни

Готель знаходиться на площі 156 тисяч квадратних метрів в зеленій зоні на горі висотою 45 метрів, звідки відкривається вид на острови.

Для спуску на пляж туристи використовують ліфти, а між пляжем і зоною водних видів спорту для них курсує водний човновий шатл.

Зазначається, що вартість туру на 8 ночей в номері з перельотом, страховкою, трансфером і харчуванням в цьому готелі може доходити до півмільйона гривень.

Що відомо про Кирила Тимошенка

  • Почав свій трудовий шлях в 17 років на дніпровському телебаченні. Працював на «Новому каналі», телеканалах «Україна» і «Інтер».
  • У 2014 році відкрив компанію GoodMedia, яка займається комерційним PR, а також передвиборчими кампаніями.
  • У 2015 році балотувався до Київської міськради від партії «УКРОП».
  • В ході президентської кампанії 2019 року працював в штабі кандидата Володимира Зеленського.
  • З 21 травня до 25 червня 2019 року був заступником голови Адміністрації президента України. І починаючи з 25 червня - заступник керівника Офісу президента.