Випробування Muse будуть проходити на дорогах Дубаю в спеціально відведених зонах \ Iconiq Motors

Дубайські компанії W Motors і Iconiq Motors офіційно представили безпілотний автомобіль Muse на виставці Auto Shanghai.

Читайте такожУ Дубаї за дорожнім рухом стежитимуть дрони

Повністю електричний безпілотник оснащений вдосконаленою інформаційно-розважальною системою і «розумними» бортовими сервісами, а також інноваційними широкими екранами, передає russianemirates.com.

Відео дня

Випробування Muse, створеного в партнерстві з дочірньою компанією Iconiq Motors, будуть проходити на дорогах Дубаю в спеціально відведених зонах, починаючи з 2020 року. Виробництво автомобілів почнеться в 2023 році.

Два великих екрани і чотири персональних планшети забезпечують персоналізований досвід для водіїв. Згідно заявам, Muse також оснащений найсучаснішими системами кібербезпеки.

W Motors повідомляє, що завдяки чотирьом сидінням, в тому числі двом поворотним переднім, автомобіль також можна перетворити на мобільний конференц-зал.

«Електромобілі і автономні транспортні засоби - це і є майбутнє, з цим не посперечатися», - сказав Ральф Деббас, засновник і генеральний директор W Motors, - «За оцінками, до 2040 року електромобілі будуть займати 40-50% світового автомобільного ринку порівняно з 3% сьогодні. Спільно використовувані транспортні системи, без сумніву, будуть все більше лідирувати у міських екосистемах майбутнього».

W Motors, заснована у 2012 році, є першим розробником спортивних автомобілів класу люкс на Близькому Сході.