За словами вченого, інопланетяни хочуть створити разом із землянами новий гібридний вид / фото: Miles Johnston/Youtube

Професор Янг-хе Чі з відомого Оксфордського університету заявив про те, що іншопланетяни вже давно знаходяться на Землі.

Як повідомляє Daily Mirror, свою теорію про "зелених чоловічків" професор виклав у нещодавно опублікованій книзі "Відвідування іншопланетян і кінець людства".

«Вони приходять не заради нас, а заради себе, власного виживання. Але їх виживання, насправді, це і наше виживання — виживання всієї біосфери», - вважає він.

Відео дня

За словами вченого, іншопланетяни хочуть створити разом із землянами новий гібридний вид, який буде здатний виживати при змінах клімату.

Читайте такожСША, Росія і Китай змагаються за технології НЛО – екс-конгресмен

На його думку, вони покажуть себе, коли світ зіткнеться з серйозними кризами, такими, як ядерна війна. Він підкреслив, що для іншопланетян наші глобальні конфлікти — це питання їх виживання.

Професор Янг-хе Чі стверджує, що іншопланетяни нібито живуть у своїй власній біосистемі, яку ми не бачимо.

У своїй книзі він описав чотири різних типи іншопланетян — маленьких, високих і сміливих, лускатих зі зміїними очима і схожих на комах. Він також розповів, що схожі на комах істоти можуть бути лідерами і давати вказівки іншим типам.

У квітні він звернувся до Оксфордського союзу з пропозицією обговорити цю тему, але йому було відмовлено.

Як повідомляв УНІАН, контакти пілотів Збройних сил США з невідомими об'єктами в небі знову змушують Департамент оборони країни діяти. Власне, у Військово-морських силах підтвердили, що військові розробляють інструкцію, яка визначить формальний процес для пілотів і військового персоналу для повідомлення про спостереження НЛО.