Доповнення Legends для Ghost of Tsushima вийде восени цього року / фото blog.playstation.com

Пригодницький екшн про феодальну Японію, Ghost of Tsushima, отримає кооперативний режим. У новому режимі під назвою Legends гравці зможуть збиратися в команди по 2 або 4 людини, і виконувати різні завдання.

Про це Даррен Бріджес, провідний розробник студії Sucker Punch, заявив в офіційному блозі PlayStation.

"Legends — це абсолютно новий підхід до гри. Герої цього окремого режиму — не Дзін та його супутники. Ми створювали Legends як особливий режим спільної гри, в якому ви можете об'єднуватися з друзями або підбирати гравців через мережу і проходити пригоди групами з 2-4 осіб", — говорить провідний розробник Sucker Punch.

Трейлер доповнення Legends для Ghost of Tsushima

Як зазначив розробник, героями нового режиму стануть четверо легендарних воїнів острова Цусіма — саме тут розгортаються основні події гри. У режимі Legends гравцям належить битися ні з монгольським військом, а з ворогами з древніх міфів і народних казок Японії.

В Legends буде чотири класи персонажів:

Самурай;

Мисливець;

Ронін;

Вбивця;

У кожного персонажа будуть унікальні здібності. Зовнішній вигляд кожного бійця можна буде налаштувати на свій розсуд.

Читайте такожЛегенда про привида. Огляд самурайського екшену Ghost of Tsushima

Граючи удвох, користувачі зможуть разом проходити сюжетні пригоди. У них потрібно буде вміло комбінувати здібності своїх героїв. А в режимі на чотирьох гравців будуть бої на виживання. Тут команда буде протистояти хвилям ворогів, серед яких будуть навіть демони з надприродними здібностями.

У доповненні Legends буде чотири класи персонажів / фото blog.playstation.com

Після виходу доповнення Legends в Ghost of Tsushima також додадуть рейди. У них четверо гравців зможуть вирушити в сюжетну пригоду, де зіткнутися з могутнім суперником.

Доповнення Legends вийде восени цього року. Більш точну дату релізу розробники повідомлять пізніше.

Що таке Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima — це пригодницький екшн у відкритому світі від студії Sucker Punch. Дії гри розгортаються в 1274 році, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цусіма був захоплений Монгольської імперією. Головний герой, самурай на ім'я Дзін, вирішує боротися з монголами незвичайними методами.

  • Гра вийшла 17 липня 2020 року ексклюзивно на PlayStation 4.
  • На агрегаторі рецензій Metacritic екшн Ghost of Tsushima отримав 83 бали від преси та 9,3 бала від гравців на основі більш ніж 15 тисяч користувальницьких відгуків.