Через теплу погоду лід потоншав / fihingclub.blogspot.com

По прибутті виявилося, що загиблий знаходиться за 120 м від берега на поверхні тонкого льоду. За допомогою спеціального рятувального човна бійці дісталися до тіла чоловіка й, завантаживши його на борт, доставили на берег.

Читайте такожУ Маріанській западині виявили найглибоководнішу рибу в світі

Лід у затоці крихкий і тонкий, під берегом – взагалі проламаний. Досі залишається не зрозумілим, як померлий міг дістатися за 120 м від берега. Свідки повідомляють, що чоловік ставив щуколовки. За якийсь час лід не витримав навантаження і проламався під чоловіком.

Відео дня

Намагаючись вибратися, риболов проламував кригу далі і далі, однак до товстого льоду так і не добрався. Аби допомогти чоловікові, охоронець найближчої бази відпочинку кидав йому мотузки та дерев’яну драбину, однак врятувати не зміг.

Коли рятувальники витягли тіло померлого на берег, охоронець бази відпочинку впізнав у ньому свояка 1975 року народження.

За словами очевидців, чоловік не довго знаходився у воді, однак за характерними ознаками видно, що пройшло близько 25-35 хв. На жаль, відкачати та врятувати потопельникові життя не вдалося.