Не потрібно забувати, що головне не сам подарунок, а увага / Фото: УНІАН

Новий рік є одним з найбільш улюблених багатьма свят. У тому числі, тому що це час дарувати і отримувати подарунки.

Як підготуватися до вибору подарунка

Вибираючи, що подарувати хлопцеві на Новий рік, краще забути про банальні рушники, одеколони і набори для гоління, і віддати перевагу більш вигадливим подарункам. Найголовніше спочатку визначиться з бюджетом і термінами. Особливо, якщо подарунок будете обирати й замовляти в інтернеті. При цьому варто врахувати, що дуже дорогий подарунок може викликати збентеження, чоловік може відчути себе зобов'язаним, а це досить незручно.

Відео дня

Подарункові сертифікати

Якщо хлопець прихильник активного способу життя, йому можна придбати подарунковий сертифікат, що дає можливість стрибнути з парашутом, зіграти в пейнтбол, зайнятися скелелазінням, або поплавати в басейні.

Подарунок своїми руками

Також можна підготувати оригінальний подарунок, що демонструє почуття, а саме створити відеоролик або фотоколаж спільних фотографій. Крім того, можна зв'язати річ: шарф, светр, шапку чи рукавиці.

Іграшки та ігри

Не варто також забувати, що всі чоловіки в душі діти, тому можна подарувати гру "Монополія", а якщо хлопець до того ж любитель інтелектуальних ігор і математичних загадок, йому сподобається мега-головоломка, яка схожа на Кубик Рубіка, однак, містить цілих 12 граней і близько мільярди можливих комбінацій. Також можна подарувати тематичну іграшку з його улюбленого фільму або нову версію улюбленої гри.

Річ, яка зробить його життя простішим і приємнішим

Якщо чоловік не уявляє свого життя без музики, то йому можна подарувати гарні навушники або портативні колонки з підсвічуванням. Крім того, гарним подарунком стане аксесуар для його автомобіля; сучасний гаджет, про який він мріяв; модний аксесуар для його гардеробу; парфуми; будь-яка річ, яка зробить його життя простішим і приємнішим (зручний планнер, ручка або чашка).

Забавні подарунки

Також буде цікавим подарунком іменна пляшка спиртного або забавний комплект постільної білизни; піжама у вигляді милої тварини або футболка зі смішним принтом.