У правоохоронних органах інформацію не коментують / фото Wikimedia Commons

Начальник одеського залізничного вокзалу Олег Сирота спростовує своє затримання і стверджує, що є свідком у справі, через яку 7 лютого проводилися слідчі дії.

Про це йдеться у заяві прес-центру регіональної філії «Одеська залізниця».

Зазначається, що начальник станції Одеса-Головна сьогодні був на робочому місці і продовжує працювати. У відомстві також стверджують, що інформація про затримання, поширена ЗМІ, не відповідає дійсності.

Відео дня

Читайте такожУ Києві затримали на хабарі заступника директора державного підприємства

«Зараз я перебуваю на своєму робочому місці і продовжую виконувати посадові обов'язки. Дійсно, вчора правоохоронцями проводилися слідчі дії на території одеського вокзалу. Крім того, можу повідомити, що мене викликали на допит як свідка», - процитували Сироту в прес-центрі.

У правоохоронних органах офіційно цю інформацію і учорашні слідчі дії не коментують.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого джерело в правоохоронних органах розповіло, що в систематичних хабарах правоохоронці нібито викрили начальника залізничного вокзалу станції Одеса-Головна Олега Сироту. У четвер увечері на вокзалі були проведені оперативні заходи, включаючи обшуки в адміністративних приміщеннях. Зазначалося, що керівник нібито підозрюється в тому, що вимагав гроші від підприємців за можоливість працювати на території вокзалу.

Олег Сирота - відомий у минулому чиновник, який обіймав керівні посади у системі міської і обласної влади. Зокрема, він був головою Малиновської районної адміністрації Одеси, очолював управління інженерного захисту території та розвитку узбережжя міськради, обіймав посаду начальника головного управління розвитку інфраструктури та енергозабезпечення обласної адміністрації.