Начальник вимагав гроші від підприємців за те, що їм надається можливість працювати на території вокзалу / фото Wikimedia Commons

В Одесі в систематичних хабарах правоохоронці викрили начальника залізничного вокзалу станції Одеса-Головна Олега Сироту. Про це УНІАН повідомило джерело в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Читайте такожУ Києві затримали на хабарі заступника директора державного підприємства

За його словами, сьогодні ввечері було проведено оперативні заходи, включаючи обшуки в адміністративних приміщеннях вокзалу.

Відео дня

«Зокрема, керівник підозрюється в тому, що вимагав гроші від підприємців за те, що вони можуть працювати на території вокзалу, він брав по 200-300 дол. Нині попався при отриманні чергового хабара в 7 тис. грн», - сказали в поліції.

Олег Сирота - відомий у минулому чиновник, який займав керівні пости в системі міської і обласної влади. Зокрема, він був головою Малиновської районної адміністрації Одеси, очолював управління інженерного захисту території та розвитку узбережжя міськради, займав посаду начальника головного управління розвитку інфраструктури та енергозабезпечення обласної адміністрації.