msl.ua

21 лютого адвокат «М.С.Л.» Дмитро Лугиня разом з представниками ЗМІ відвідали лотерейний заклад  у м. Хмельницький, Львівське шосе 29/1, що знаходиться біля центрального ринку «Ізіда».

Під час огляду адвокат виявив ряд порушень, зокрема: незаконне використання знаків для товарів і послуг, кольорів оформлення та елементів дизайну без дозволу лотерейного оператора «М.С.Л.»; неправдиве посилання на факт розповсюдження білетів державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» та привласнення власником закладу коштів, що були отримані шляхом введення гравців і правоохоронних органів у оману; невідоме програмне забезпечення, яке не використовує «М.С.Л.»; під час тестової закупки було отримано чек з назвою іншого оператора державних лотерей та без вказаної вартості лотерейного білета.

Адвокат викликав поліцію з метою подання заяви про відкриття кримінального провадження за статтею 229. Кримінального кодексу «Незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару»

Відео дня

За словами Дмитра Лугині, раніше від поліції приїхали більше десяти невідомих осіб із характерним для кримінального світу лексиконом, які силою виштовхнули з закладу журналістів та адвоката «М.С.Л.» та в подальшому не допустили правоохоронців до місця скоєння злочину. Протягом декількох годин вони намагались перешкоджати роботі адвоката та журналістів.

Тим не менш, після прибуття слідчо-оперативної групи, адвокат «М.С.Л.» написав відповідну заяву про виявлені злочини для відкриття кримінального провадження.

В «М.С.Л.» зазначають, що будуть уважно слідкувати за тим, як правоохоронні органи будуть проводити слідство та яких результатів воно досягне.

Нагадуємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» влітку 2018 року розпочав боротьбу із нелегальними закладами. В результаті спільного рейду юристів «М.С.Л.» та журналістів вдалося закрити нелегальний заклад на вулиці Гетьмана 2 у Києві.

«М.С.Л.» неодноразово висловлював свою позицію як треба врегулювати лотерейний ринок, для того щоб він став прозорим та чесним.