Поліція демонтувала одну зі сцен, яку змонтував штаб кандидата в президенти України Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" перед дебатами.

Читайте такожНа розігрів перед дебатами вийшли українські артисти

Ця сцена була додатковою до основної сцени кандидата і її розташували на половині штабу Петра Порошенка ближче до центру поля.

Штаби обох кандидатів розділили стадіон на свої половини і домовилися про дві сцени на дебатах 19 квітня - по одній для кожного.

Однак команда Петра Порошенка змонтувала ще одну сцену. В штабі Порошенка пропонували, щоб кандидати вийшли на неї і цим наблизили дебати до дискусії, а не шоу. Саме цю сцену поліція демонтувала.

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбудуться передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.