Прес-конференція  з нагоди виходу на ринок України міжнародної компанії APS

Уже цього четверга Відбудеться прес-конференція  з нагоди виходу на ринок України міжнародної компанії APS, одного з найбільших провайдерів послуг з інвестицій та управління проблемними активами в Центральній Європі. Компанія APS, працює в 16 країнах Європи і має в управлінні активи номінальною вартістю понад 8 млрд євро. Прихід такого великого гравця є важливою подією, що сприяє створенню в Україні інфраструктури для активного залучення на ринок NPL Не тільки внутрішніх, але і зовнішніх інвесторів.

Спільно з групою Аvistar, яка є ключовим гравцем на українському ринку проблемних боргів, запускається пілотний проект. Він дозволить об'єднати міжнародний досвід APS з експертизою роботи з проблемними кредитами локальної команди Avistar.

У заході візьмуть участь Радек Матула, надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні, регіональний директор APS Роберт Мачідон, керівник офісу APS в Україні Сузанна Бурмакінова, партнери групи Avistar, керівництво напрямки продажів активів Фонду гарантування вкладів і представники великих українських банків.

Відео дня

Конференція відбудеться 11 липня 2019 року у приміщенні Посольства Чеської Республіки в Україні за адресою вул. Ярославів Вал 34А. Початок об 11:00.

Акредитація журналістів триватиме до 16:00 10 липня 2019 року: press@fg.gov.ua або 050-826-73-17; 097-438-42-31.