Дівчина має намір добитися компенсації від "Укрзалізниці" за зіпсовану поїздку / fakty.ua

Пасажирка вагона класу «люкс» в поїзді №357/358 «Рахів – Київ», журналістка Марія Криштопа виявила в купе, в якому їхала з сім'єю, клопів з кров'ю.

Про це пишуть Факти.

Читайте також"VIP-вагон": "Укрзалізниця" осоромилася через жахливі умови у поїзді (фото)За словами Марії, вартість квитка в вагоні класу "люкс" становить понад 1000 гривень.

Відео дня

«Ми з родиною вирішили поїхати в комфорті, щоб виспатися перед робочими буднями. Під час поїздки я помітила на несильно чистій шторці комаху, спочатку подумала, що вона потрапила в вагон зовні. Втім, потім я побачила таку ж саму на постільній білизні. Це були клопи. У чоловіка, який їхав в іншому купе, знайшли дрібних клопів і їхні яйця. Це справжній шок», – розповіла пасажирка.

Вона вирішила поскаржитися провідниці, однак ту ледве вдалося розбудити.

«Нічим не можу допомогти. Цей вагон всього на один день, можу забрати у вас килимки», – сказала провідниця.

Марія зазначила, що в результаті скандал дійшов до начальника потягу, який «переселив» сім'ю журналістки у свій вагон «купе», де зазвичай проводять час провідники.

«В кінці поїздки чоловік пішов в наш вагон забрати квитки та побачив, що на наших місцях їдуть вже інші пасажири. Напевно, безбілетники», – додала вона.

Дівчина має намір добиватися компенсації від «Укрзалізниці» за зіпсовану поїздку. Тим часом у компанії зв'язалася з постраждалою і повідомили, що вагон відчеплять.

Як раніше повідомляв УНІАН, прем'єр-міністр Гончарук заявив, що українська залізниця майже знищена.