Рафал Шиманський — український підприємець та засновник першого інноваційного закладу нового формату AppFood, наважився розвинути свою мережу та готується до відкриття нового AppFood у Львові.

Напередодні нового року 2020 у Львові відкрився перший AppFood, який одразу здобув прихильність відвідувачів. Заклад з незвичним форматом та повністю автоматизованим сервісом — став першим як на українському, так і на європейському ринку. Головна мета ресторану — надати ненав'язливий, швидкий та сучасний сервіс. Саме на таких цінностях вибудовувалася ідея AppFood.

Для сучасної людини, яка вже давно поринула в світ діджиталізації та звикла проводити більшість часу зі смартфоном в руках, AppFood несе велику цінність та комфорт. Заклад без персоналу, де офіціант — ваш власний смартфон.

Відео дня

Така ідея прийшла до Рафала небезпідставно. Він, як бізнесмен та IT спеціаліст, розуміє потреби людей. Сучасна людина — інтроверт, яка скоріше надасть перевагу телефону, ніж живому спілкуванню з персоналом.

До того ж, на думку самого Рафала, офіціанти найбільше впливають на якість сервісу, а через поганий настрій чи власні проблеми часто псують враження відвідувачів. Аби позбутися негативного досвіду, Рафал повністю прибрав з сервісу людину, автоматизувавши всі процеси.

Зробити замовлення в AppFood можна через однойменний додаток. Аби відвідувачам було легше, в самому інтер'єрі закладу, на столах та стінах, розміщені QR-коди, за якими гості можуть завантажити додаток просто на місці.

Інтер'єр закладу в цілому заслуговує окремої уваги, адже саме кольорові комікси та яскравий дизайн приваблюють молоду аудиторію. Крім того, заклад технологічно оснащений, що демонструє AppFood, як прогресивний простір. На кожному столі ви можете знайти безпровідний зарядний пристрій. Їжа в ресторані доставляється до гостей на рухомій стрічці. Біля столів знаходяться дозатори з антисептиком, аби ласувати було безпечніше, а також у закладі мешкає власний герой AppMan, який закликає гостей сортувати сміття та дбати про чистоту довкілля.

Велику роль відіграє кухня AppFood, у меню подані страви майже як вдома, більшість з них — традиційна польська кухня. Деякі рецепти розроблено сім’єю засновника, а також  шеф-кухарем закладу. Гості можуть скуштувати польську запіканку AppZap, яка подається з сиром, грибами та цибулею. Великий вибір супів AppSoup. М'ясні страви, які смакують разом із картоплею фрі AppChips. А також смачні пончики з ягідними начинками AppDonut та морозиво власного виробництва AppIce.

Оскільки ресторан одразу припав до душі і став популярним місцем не тільки для перекусу, але й відпочинку, вже наприкінці березня Рафал відкриває другий AppFood.

Новий заклад, зі зміненим дизайном та додатковою м'ясною стравою AppKebab, в цілому зберігає концепцію з першочерговим завданням — зробити життя гостей трохи легшим. AppFood відкривають у діловому центрі Львова, за адресою вул. Наукова 7а.