Лорткипанидзе представил Ивушкина личному составу / mvs.gov.ua

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеського міського управління міліції, сьогодні

Начальник регіонального главку МВС генерал-майор Георгій Лорткіпанідзе представив нового керівника особовому складу.

«Лорткіпанідзе закликав нового керівника сумлінно нести службу, бути уважним до заяв і звернень громадян та активно боротися з корупцією», - наголосили у прес-службі.

Відео дня

Згідно з повідомленням прес-служби, Івушкін народився 9 серпня 1981 р. в Луганську. Закінчив Луганський державний педагогічний університет та Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Дідоренка. Служить в органах внутрішніх справ з 2003 року. Почав кар'єру на посаді оперуповноваженого групи по боротьбі зі злочинними проявами, пов'язаними з викраденням та угонами транспортних засобів та крадіжками з квартир громадян оперативно-пошукового відділення при управлінні карного розшуку Управління МВС України в Луганській області.

З серпня 2014 р. - начальник сектору розкриття злочинів, скоєних іноземцями та відносно них, відділу карного розшуку Одеського міськуправління ГУ МВС України в Одеській області. З грудня 2014 р. - заступник начальника відділу карного розшуку міліції Одеси, з липня 2015 р. - начальник Малиновського райвідділу міліції Одеси.

Читайте такожУ МВС назвали дату, коли поліція повністю замінить стару міліцію

Як повідомляв УНІАН, 27 серпня, начальник Одеського міського управління міліції Олег Макуха був затриманий при отриманні хабара в 20 тис. дол. Під час обшуку в його кабінеті правоохоронці виявили велику кількість штандартів МВС Росії. 1 вересня Макуха був звільнений з органів внутрішніх справ.

Довідка УНІАН. Дмитро Івушкін є сином генерал-лейтенанта Юрія Івушкіна, який очолював, зокрема, управління МВС в Херсонській та Одеській областях. У 2005 році звільнився в запас. В даний час є депутатом Одеської обласної ради (обирався від Партії регіонів).