Иллюстративная фотография / Фото УНИАН

Військова прокуратура зупинила канал контрабанди зброї із зони АТО, трьох зловмисників затримано під час чергової реалізації двох автоматів Калашникова.

Як повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ, слідчими військової прокуратури Західного регіону України, спільно з Управлінням СБУ Чернівецькій області та департаментом контррозвідки СБУ припинено діяльність групи у складі військовослужбовця та цивільних осіб, які організували канал по збуту вогнепальної зброї та боєприпасів із зони проведення Антитерористичної операції на сході країни.

Читайте такожСБУ показала арсенал зброї угруповання, яке готувало вбивство Авакова

Відео дня

Також правоохоронцями було задукоментовано збут вказаними особами понад 1400 набоїв калібру 5.45 та гранат типу Ф-1 і РГД-5. Під час проведення обшуків за місцем проживання окремих членів злочинної групи виявлено та вилучено значну кількість боєприпасів та наркотичних засобів, йдеться у повідомленні.

Затриманим повідомлено про підозру за вчинення злочину, передбаченого ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

До суду внесено клопотання про обрання їм запобіжного заходу – тримання під вартою.