В Черниговской области задержали боевика

Служба безпеки України в Чернігівській області затримала члена ісламістської терористичної організації "Фронт ан-Нусра", який перебував у міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Читайте такожТерористи відпустили з готелю Radisson у столиці у Малі тих заручників, які змогли процитувати Коран

"Уродженець однієї з колишніх республік СРСР, за оперативною інформацією, в 2013-2014 роках брав участь у сирійському військовому конфлікті в складі угруповання "Джейш-Аль-Мухаджирин-валь-Ансар", яка входить до складу "Фронт ан-Нусра", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
В Черниговской области задержали боевика

Відзначається, що зловмисник прибув до України і з підробленим паспортом намагався потрапити в одну з країн Близького Сходу.

Іноземця затримали відповідно ст. 582 Кримінально-процесуального кодексу України. Його помістили в ізолятор тимчасового утримання. Судовими органами вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу - екстрадиційного арешту.

В Черниговской области задержали боевика

Зазначимо, 13 листопада стало відомо, що у Києвізатримали одного з ватажків ісламістів "Фронт ан-Нусра". Також раніше в аеропорту "Бориспіль" затримали росіянина, якого за тероризм розшукував Інтерпол.