Дуся

Підстав для відкриття кримінальної справи проти колишнього шеф-редактора "Подробиць" на "Інтері" Марії Столярової, яка лаялася в прямому ефірі сюжету про Небесну Сотню, немає. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська, повідомляє "5 канал".

Читайте такожПорошенка просять депортувати з України ще одного керівника служби новин "Інтера"

"Служба безпеки здійснювала системний аналіз та вивчала її дописи в соціальних мережах, її репортажі на телебаченні як російської журналістки. Ми дамо відповідну оцінку цим репортажам, хоч всі її висловлювання і містять ознаки великої симпатії до терористичних організацій, але поки ми не знайшли прямих цитат, ознак для порушення кримінального провадження", – заявила Гітлянська.

Відео дня

Речниця СБУ також додала: "Ми будемо продовжувати вивчати її матеріали. Поки ті, що є в нас наявності, не дають нам підстав порушити кримінальне провадження". 

Як повідомляв УНІАН, під час сюжету про Небесну Сотні в прямий ефір потрапило нецензурне висловлювання Столярової: вона перервала трансляцію з Майдану Незалежності словами "Ну ж бо давайте закінчуйте цю х*йню" під час розмови журналіста з родичами загиблих активістів.

Нагадаємо, Столярова також "прославилася" фотографіями з бойовиками російсько-терористичного батальйону "Восток", яких вона називала "Улюбленими хлопцями в Донецьку".