Пожежа на місці сходу з колій цистерн ліквідована /фото provce.ck.ua

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Управління ДСНС у Черкаській області, під час ліквідації вогню пожежно-рятувальні підрозділи проводили пінні атаки та захист розташованих поруч будівель та споруд.

Читайте такожВ Черкаській області змінили маршрути поїздів через сходження з рейок товарняка

Як розповів телефоном кореспонденту УНІАН речник начальника Управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко, який перебуває безпосередньо на місці події, полум’я перекинулось на будинки, які розташовані поруч з колією. Від загорання нафтопродуктів постраждали приватні садиби у місті Городище, які знаходились неподалік від епіцентру пожежі. Наразі уточнюється кількість згорілих та постраждалих від вогню садиб. Жертв серед місцевого населення немає. У місті Городище, де сталася аварія, постачання електроенергії та газу не припинялося.

Відео дня
/ фото provce.ck.ua

Між тим, як повідомив голова Городищенської районної держадміністрації Микола Дудник, повністю згоріли 5 приватних житлових будинків, близько 20 були пошкоджені. "5 будинків повністю згоріло. Частково пошкоджені, зараз уточнюється по іншим садибах. Десь будинків 20 постраждало. Загиблих немає, поранених теж", - сказав він.

Ще 20 будинків були пошкоджені/ фото provce.ck.ua

Як повідомляв УНІАН, за попередніми даними ДСНС, на залізничній станції "Городище" в Черкаській області внаслідок сходження з рейок 20 цистерн, стався розлив нафтопродуктів і займання 11 цистерн і локомотива.