Блогер спочатку подарував iPhone, а потім відібрав його / скріншот

Відомий український блогер Олександр Волошин, який потрапив у гучний скандал через відібраний у дівчинки подарований ним iPhone, каже, що відео спочатку було постановкою.

Як він написав у своєму Telegram-каналі (зараз приєднатися до нього не можна), жінка з дитиною на відео – нібито актори, а його "підставив" власний друг. Про це пише "Обозреватель".

Читайте такожЗ'явилося повне відео, як український блогер Волошин "кинув" дівчинку на iPhoneЗа словами хлопця, він не очікував, що жінка з дитиною "почнуть чинити опір". Він стверджує, що таку ідею відео з подарованим смартфоном йому "підкинув" друг. Волошин запевняє, що "актори" були в курсі, що це постановка і що iPhone доведеться повернути.

"Мама і донька – це актори, можете самі уважно подивитися відео і побачити на реакцію дівчинки, не було насправді ніякого розладу або образи, сліз", – написав блогер. Він додав, що "акторів" йому знайшов друг і наполягав саме на цих кандидатах.

Також Волошин тепер стверджує, що дитині він "подарував" свій iPhone, з усіма даними про бізнес і контентом. Хоча раніше на опублікованому відео він говорив, що смартфон - "лише реквізит"

Блогер вважає, що його підставив друг і нібито "перекупив акторів".

Скандал навколо Волошина через iPhone: що відомо

Раніше в мережі виклали відео, на якому Волошин дарує маленькій дівчинці iPhone 11, а потім силою відбирає його, коли камера вимкнулася.

Повідомлялося, що блогер нібито подарував новий смартфон за 20 тисяч гривень одному зі своїх дописників, який упізнав його першим.

Після скандалу акаунти блогера були заблоковані, а сам він перестав виходити на зв'язок.