«Двадцять днів тому інспектував спорткомплекс «Здоров’я» у Вінниці на Старому місті - по вул. Якова Шепеля, 23. У жовтні підрядники мають завершити його реконструкцію. Сьогодні заїхав подивитися завершальний етап робіт. За ці три тижні зроблено багато. Результат видно», - зазначив голова Вінницької ОДА.

Сергій Борзов нагадав, що спорткомплекс входить до переліку проєктів Національної програми Президента України «Велике Будівництво» та реалізовується у співфінансуванні Державного фонду регіонального розвитку і коштів місцевого бюджету.

За словами посадовця, протягом 2018-2020 рр. на реконструкцію спорткомплексу виділено понад 36 млн грн з державного бюджету та 3,7 млн грн - з обласного бюджету.

Відео дня

«СК «Здоров’я» буде одним із небагатьох в Україні й єдиним у Вінницькій області, який задовольнить потреби спортсменів з інвалідністю та з можливістю проведення спортивних, реабілітаційних і відновлювальних процедур», - наголосив Сергій Борзов.

Голова ОДА переконаний - СК «Здоров’я» стане центром сучасного спортивного комплексу для фізичного виховання молоді Вінниччини.

Тут також буде надано можливості для підготовки молодих спортсменів, проведення змагань та турнірів, створення необхідних умов для забезпечення навчально-тренувального процесу учням дитячо-юнацьких спортивних шкіл, проведення навчальних занять з фізичного виховання для мало мобільних груп населення, яких обслуговує регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».