Що відбувається у Миколаєві 31 березня / фото ГСЧС

12:47 Олена Кондратюк: Є додаткова допомога для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

12:08 Загальні бойові втрати ворога за весь час війни.

Відео дня

11:44 У Миколаївській області повідомляють, що станом на сьогодні внаслідок авіаудару по Миколаївській ОДА загинули 28 людей.

09:54 1 квітня  Станом на 1 квітня кількість загиблих внаслідок влучання ракети в будівлю Миколаївської облради та її руйнування збільшилась до 24.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Миколаївській області.

З-під завалів рятувальники вивільнили 23 тіла загиблих, ще одна людина померла у лікарні. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

20:18 31 березня відеозвернення голови Миколаївської обласної державної адміністрації Кім Віталія.

19:14 Верховна Рада України опублікувала інфографіку про податкові пільги для ФОПів.

18:26 На Миколаївщині снайпер зупинив колону окупантів та захопив у полон офіцера. Детальніше у матеріалі УНІАН.

12:44 Станом на 11:50 знайдено вже 19 тіл загиблих внаслідок ракетного обстрілу Миколаївської ОДА.

11:05 Станом на 11:00 рятувальники витягли з-під завалів Миколаївської обласної ради тіло загиблого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Миколаївській області. Загинули 17 людей (рятувальники деблокували з-під завалів 16 тіл загиблих, одна людина померла в реанімації).

10:14 Втрати ворога станом на 31 березня 2022 року

9:40 Італія надаватиме українцям, які залишили свої будинки, дозвіл на проживання на один рік. Указ підписав прем'єр-міністр Маріо Драгі. Завдяки такому рішенню біженці отримають доступ до охорони здоров'я, ринку праці, освіти та деяких соціальних допомог.

9:07  Станом на 7:00 кількість загиблих унаслідок обстрілу Миколаївської обласної ради збільшилась до 16 людей, повідомляє ДСНС. Рятувальні роботи тривали всю ніч.

Розпочалась нова доба героїчного протистояння українського народу російським загарбникам.

Ситуація в Миколаєві – трансляція нижче:

04:00. Сьогодні, 31 березня, Миколаївська обласна станція переливання крові чекає на донорів з 2-ю групою крові, резус позитивний. Провулок Радіо, 2, працюють із 8:00. Кров здають натщесерце, мати при собі паспорт.

02:00 Стало відомо, що з понеділка, 4 квітня, планують повернути обов'язкову плату за проїзд у комунальному громадському транспорті.

00:00 Усі райони міста з електроенергією, повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Без електрики частково залишаються 20 будинків на вулиці Баштанській, причина – обрив повітряної лінії.

Без електроенергії Снігурівка, Широке, Правда, Прибузьке, Залісся, Новомиколаївка і Бармашове. До ремонту цих підстанцій не допускаюсь російські військові, обстрілюють.

"Миколаївгаз" працює в штатному режимі.