фото прес-служби

За перші три місяці поточного року Фундація передала захисникам та захисницям України 10 найменувань одягу й аксесуарів, повідомляє сайт організації. Зокрема, понад 2,5 тис. флісових курток, 1,5 тис. комплектів білизни, 1,2 тис. лонгслівів, 1 тис. аптечок, а також бафи, кальсони, футболки, шапки та маскувальні костюми. Загальна вартість допомоги - 5,219 млн грн.

фото прес-служби

Серед отримувачів - підрозділи Держспецзв'язку, Нацполіції, ДСНС, ТРО, кілька військових частин механізованих бригад ЗСУ, добровольчі формування та партнерські благодійні фонди.

фото прес-служби

"Така допомога – це win-win проєкт і для військових, і для українського бізнесу. Адже ми замовляємо продукцію в Україні, забезпечуємо виробництво замовленням та робочими місцями, місцевий бюджет - податками, а захисників і захисниць - одягом та аптечками", - коментує Олег Крот, директор "Фундації Течія" і керівний партнер холдингу TEСHIIA.

Відео дня

Нагадаємо, протягом 2022 року українські швейні фабрики на замовлення "Фундації Течія" виготовили 14,5 тис. одиниць продукції загальною вартістю 5,4 млн грн. В результаті підрозділи ЗСУ отримали футболки, розгрузки, флісові куртки, лонгсліви, кальсони, білизну, шапки, балаклави, а також тактичні аптечки та маскувальні костюми.

фото прес-служби