Вже відомий розклад уроків на каналі ПЛЮСПЛЮС

Дитячий канал ПЛЮСПЛЮС підтримав ініціативу розширення проєкту «Всеукраїнської школи онлайн» для наймолодших учнів 1-4 класів. Від сьогодні, 28 квітня, канал, окрім уроків 5 класу, транслюватиме й уроки для 4 класу. Заняття транслюватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 10:00.

Програма трансляції уроків для школярів 1-4 класів розрахована на 5 тижнів і складається з чотирьох предметів: української мови, математики, науки та мистецтва. Уроки транслюватимуться на YouTube МОН та ще 4-х телеканалах: ПЛЮСПЛЮС, UA:Культура, UA:Перший, Піксель. Кожен урок триватиме 15 хвилин.

Читайте такожВсеукраїнська школа онлайн 28 квітня - дивитися онлайн уроки для всіх класів

Відео дня

Вже відомий розклад уроків на каналі ПЛЮСПЛЮС. У вівторок транслюватимуться такі заняття, як: Руханка; Українська мова; Руханка; Математика; Я пізнаю світ. А у четвер план занять такий: Руханка; Українська мова; Руханка; Математика; Мистецтво.

Уроки для школярів 1-4 класів в рамках ініціативи групи «Українська ТБ-школа» будуть доступні до перегляду, окрім телевізійних каналів, також на ресурсах групи 1+1 media: 1+1 video, Київстар ТБ, УНІАН, де вони будуть інтегровані у спеціальні розділи. ТСН.ua, окрім розміщення уроків 5-11 класів, розміщуватиме уроки й для 4 класу.

«Ми раді, що саме ПЛЮСПЛЮС є в числі каналів що приєдналися до розширення ініціативи «Всеукраїнської школи онлайн» для наймолодших учнів з 1 по 4 клас. Діти отримають через наш канал, доступ до підготовлених експертами уроків, що не дадуть засумувати на карантині», - наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер телеканалу ПЛЮСПЛЮС.