Гвоздик став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі після перемоги над Адонісом Стівенсоном / boxingscene.com

Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик досі не знає імені свого опонента в наступному бою

Можливими суперниками Гвоздика називаються: Ігор Міхалкін, Домінік Безель , Блейк Капарелло, Дуду Нгумбу, Свен Форнлинг, Енріко Келлінг, Умберто Веласко, Фелікс Валера, Алі Ахмедов, повідомляє SportArena з посиланням на Boxingnews24.com.

Більшість з цих боксерів не виглядають, як потенційні противники українського чемпіона, адже вони або маловідомі, або самі нещодавно програвали іншим бійцям.

Відео дня

Нагадаємо, що WBC дозволив українцю провести добровільний захист титулу перед зустріччю з офіційним претендентом американцем Маркусом Брауном (23-0, 16 КО).

Маркус Браун відразу після перемоги над Баду Джеком викликав на бій українського чемпіона. Саме ця перемога дозволила Брауну стати офіційним претендентом на поєдинок проти українця.

Олександр Гвоздик став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі після перемоги над Адонісом Стівенсоном нокаутом в одинадцятому раунді Бій пройшов у грудні минулого року.

Як повідомляв УНІАН, Гвоздик проведе перший захист титулу 30 березня цього року в Філадельфії.