Шахтар збільшив відрив від Динамо / фото: ФК Шахтар

В неділю, 10 листопада, в Харкові на стадіоні "Металіст" донецький "Шахтар" приймав київське "Динамо" в 14-му турі української Прем'єр-ліги.

Читайте такожШахтар - Динамо - 1:0: онлайн матчу Прем'єр-ліги

Команда Луїша Каштру здобула мінімальну перемогу - 1:0.

Відео дня

Донеччани заволоділи перевагою з перших хвилин і забили єдиний гол у поєдинку на 18-й хвилині: Тете подав кутовий, а Кривцов відправив м'яч у сітку воріт ударом головою. Трохи пізніше форвард "гірників" Жуніор Мораєс отримав серйозну травму - йому на ногу наступив Денис Попов. Мораєс покинув поле на ношах.

У другому таймі кияни намагалися атакувати, але в підсумку гості не змогли завдати жодного удару у ствір воріт "Шахтаря".

Великий скандал стався на 75-й хвилині, коли вболівальники київського клубу почали ображати бразильців "гірників" і довели Тайсона і Дентіньо до сліз. Арбітр Балакін зупинив гру на кілька хвилин і вивів команди з поля, а потім показав червону Тайсону за те, що капітан донеччан показав образливий жест уболівальникам.

Кінцівку поєдинку динамівці провели в більшості, але скористатися своєю перевагою не змогли.

"Шахтар" - "Динамо" - 1:0

Гол: Кривцов, 18

"Шахтар": Пятов, Ісмаїлі, Матвієнко, Кривцов, Додо, Степаненко, Маркос Антоніо (Майкон, 90+6), Тайсон, Тете (Болбат, 88), Коваленко, Мораєс (Дентіньо, 31)

"Динамо": Бущан, Миколенко (Буяльський, 59), Шабанов, Попов, Кендзьора, Шепелєв (Гермаш, 68), Шапаренко, Вербич, Караваєв, Циганков, Родрігес (Бєсєдін, 62)

Попередження: Коваленко, Дентіньо, Додо, Срна - Попов, Шабанов, Шапаренко, Родрігес, Миколенко

Вилучення: Тайсон, 82

Таким чином, "Шахтар" збільшив відрив від "Динамо" в турнірній таблиці УПЛ до 13 очок і продовжує лідирувати в чемпіонаті.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Зоря" розібралася з "Колосом" вдома.