Безус став героєм матчу / фото: УАФ

У четвер, 14 листопада, збірна України в Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена" приймала Естонію в товариському поєдинку.

Читайте також"Шкода людей": захисник збірної України висловився про війну на Донбасі

Господарі здобули перемогу з рахунком 1:0.

Відео дня

Вся гра пройшла під повним контролем українців, які створили близько 20-ти моментів для взяття воріт. Кілька разів класно у воротах гостей грав Ігонен, а в ряді епізодів не вистачало точного останнього пасу або прицільного удару.

У другому таймі Андрій Шевченко змінив половину команди та українці продовжили атакувати. Особливо активний був Андрій Ярмоленко, але вінгер "Вест Хема" був замінений на 65-й хвилині. На полі після перерви з'явився Роман Безус, який і став героєм поєдинку.

Вже на 92-й хвилині Безус сам заробив штрафний і завдав удару - м'яч після рикошету від голови естонця в стінці змінив напрямок і опинився у воротах.

Україна - Естонія - 1:0

Гол: Безус, 90+2

Україна: Лунін, Болбат, Пластун, Матвієнко (Шабанов, 46), Соболь, Шахов (Шепелєв, 76), Сидорчук (Іванисеня, 46), Коваленко (Буяльський, 46), Ярмоленко (Швед, 66), Бєсєдін, Циганков (Безус, 46)

Естонія: Ігонен, Камс (Теністе, 46), Баранов, Кууск, Пікк, Айнсалу (Антонов, 63), Крейда, Кайт (Васільєв, 73), Пурі (Калласте, 83), Аньєр (Сорга, 71), Лійвак (Зеньов, 63)

Попередження: Соболь - Кайт, Баранов, Зеньов

Збірна України провела перший матч у своїй історії в Запоріжжі. 17 листопада команда Андрія Шевченка зустрінеться з Сербією на виїзді в рамках заключного туру кваліфікації Євро-2020, але турнірного значення гра мати вже не буде, так як українці раніше вийшли у фінальну частину турніру.

УНІАН раніше повідомляв про те, що стали відомі призові, які отримає Україна за виступ на Євро-2020.