Колос випереджає Зорю на п'ять очок / фото ФК Зоря

17 жовтня в Запоріжжі луганська "Зоря" приймала "Колос" у 6-му турі Української Прем'єр-ліги.

УПЛ, 6-й тур

"Зоря" - "Колос" - 1:1

Голи: Кочергін, 44 - Селезньов, 90+3 (з пенальті)

"Зоря": Шевченко, Фаворов (Руфаті, 73), Вернидуб, Абу Хана, Циганікс, Цвек, Назарина, Кочергін, Юрченко, Кабаєв (Гринь, 74), Гладкий

"Колос": Кучерук, Кравченко, Гавриш, Максименко, Чорноморець, Задоя, Оріховський (Богданов, 46), Смирний (Ісаєнко, 79), Ільїн (Данфа, 67), Морозко (Костишин, 59), Лисенко (Селезньов, 46)

Попередження: Фаворов, Абу Хана, Юрченко, Цвек

Вилучення: Юрченко, 90+3

Огляд матчу

Повне відео матчу

Football Hub

Господарі зустрічі не кращим чином почали сезон і втратили очки там, де не повинні були цього робити. Проте, команда Віктора Скрипника відібрала очки у грандів, зігравши внічию з "Шахтарем" (2:2) і "Динамо" (1:1). У минулому турі луганчанам не вдалося обіграти "Інгулець" (3:3).

На рахунку команди 5 очок і дев'яте місце в турнірній таблиці. Вже наступного тижня "Зорі" належить стартувати в групі Ліги Європи на виїзді проти "Лестера". "Колос", своєю чергою, набрав 10 пунктів і займає третє місце, випереджаючи навіть "Шахтар".

Клуб з Ковалівки вже вилетів з кваліфікації Ліги Європи. У минулому турі команда Руслана Костишина на своєму полі розібралася з "Маріуполем" - 1:0. Поєдинок пройде без уболівальників.