Донбас обіграв Кременчук і продовжив свою безпрограшну серію до 8 матчів / uhl.ua

У Кременчуці відбувся центральний матч 24 туру чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч між місцевим «Кременчуком» і «Донбасом».

Матч завершився з рахунком 3:5, повідомляє офіційний сайт змагань.

Донеччани в Кременчук приїхали максимально налаштованими забрати з собою три очки. Це відразу ж відобразилося на табло - до середини першого періоду кременчужани «горіли» 0:3 - двічі відзначився Олександр Костіков і гольовий бал собі в актив записав Ілля Коренчук. Тільки під кінець двадцятихвилинки кременчужани змогли відіграти одну шайбу завдяки точному кидку Єгора Севрюгина.

Відео дня

У другому періоді «городяни» помітно збільшили швидкості і гостроту своїх атак, проте, ворота Богдана Дяченко так і залишилися недоторканним. У свою чергу донеччани ще раз змогли вразити ворота противника - четверту шайбу «Донбасу» в матчі на свій рахунок записав Віталій Лялька.

На старті заключного відрізку зустрічі підопічні Олександра Савицького зусиллями Івана Цыпнятова змогли відіграти одну пропущену шайбу, на що донеччани відповіли влучним кидком Артемія Пуголовкина. Крапку в матчі поставив кращий бомбардир УХЛ в поточному сезоні Микола Кисельов, встановивши остаточний рахунок 3:5, але, на жаль, допомогти команді відігратися ця шайба не змогла.

Таким чином, «Донбас» скорочує відставання від другого місця в турнірній таблиці до 5 очок і продовжує свою переможну серію до восьми матчів.

«Кременчук» - «Донбас» 3:5 (1:3, 0:1, 2:1)

Шайби: 0:1 Костіков (Александров), 4:44; 0:2 Коренчук (Разумов, Карпенко), 9:56; 0:3 Костіков (Сильницький), 10:51; 1:3 Севоюгин (Гриценко, Ворона -більш.), 14:44; 1:4 Лялька (Пуголовкин), 29:52; 2:4 Цыпнятов (Красильников), 40:32; 2:5 Пуголовкин (Лялька), 47:44; 3:5 Кисельов( Зайцев, Фурса-більш.), 59:30.