Сьогодні підтримка наших військових вкрай важлива, адже саме вони стоять на захисті держави та боронять незалежність України. Кожна свідома компанія, без винятків, жертвує частину доходів та підтримує Українську армію.

Яскравим прикладом такої підтримки є львівська майстерня по ремонту iPhone - ICOOLA.UA, основним посилом якої є фраза - "Ремонт iPhone для Військових безкоштовно". Ми спробували дізнатись, що потрібно, аби скористатись безкоштовним ремонтом смартфону Apple та як відбувається процес реставрації телефонів у цьому сервісі.

Декілька слів про ICOOLA.UA

На ринку України ICOOLA.UA працює досить давно, понад вісім років (три з яких онлайн). Компанія позиціонує себе як renew company та займається відновленням гаджетів Apple. Основна місія компанії - це зменшення електронного сміття у світі, шляхом відновлення та повторного використання електроніки. Окрім послуг сервісу, у них ви можете придбати якісний відновлений iPhone з безкоштовною гарантією 1 рік. Цікавим фактом є те, що хлопці взяли на себе обов’язок садити дерево за кожний куплений у них iPhone. Минулої весни у них відбулася висадка в Золочеві понад 4 тисяч саджанців. Безперечно, це один з кращих магазинів та сервісів Apple, як за відгуками в інтернеті, так і за якістю послуг, які вони надають!

Що потрібно, щоб скористатися безкоштовним ремонтом iPhone?

Все дуже просто! Щоб скористатися безкоштовним ремонтом iPhone, потрібно звернутись в ICOOLA.UA та бути військовим. До того ж, навіть, якщо ви проживаєте за межами Львова, легко можете виконати ремонт, відправивши смартфон через Нову Пошту. Залишатись на зв’язку та мати справний смартфон сьогодні вкрай важливо, а сервісів, які пропонують якісні послуги ремонту, дуже мало, і не у кожному місті вони є.

Як відбувається процес ремонту айфона в ICOOLA.UA?

Насправді, виконати якісний ремонт iPhone під силу лише спеціалізованим майстрам, з чималим  досвідом роботи. Тільки уявіть, щоб замінити акумулятор, потрібно відкрутити приблизно 8-13 болтів (залежить від моделі). Робота з крихітними деталями потребує уважності та зосередженості, адже легко можна щось зламати чи пошкодити.

Один з найскладніших процесів відновлення смартфону Apple - це реставрація дисплею. Щоб замінити скло екрану, застосовується унікальна технологія та сучасні методи. Нижче на відео ви можете переглянути процес відновлення дисплеїв в ICOOLA та зрозуміти, наскільки це складна процедура:

Цікаво знати, що компанія Apple розробляє iPhone таким чином, що будь-які запчастини можна легко замінити, при цьому материнська плата, "серце смартфону", може зберігати працездатність десятки років. Кнопки звуку, акумулятор, дисплей, порт зарядки та інше легко піддається ремонту та заміні. Технологія відновлення дозволяє за значно нижчою ціною придбати оригінальний відновлений iPhone в ICOOLA.UA та заощадити понад 30% коштів. До того ж, ризики, що зі смартфоном щось буде не те, покриває безкоштовна річна гарантія, а на відміну від "беушних" телефонів, пристрої у цій компанії проходять стрес-тести та аж 3-рівні тестування. Також відновлюється і герметичність корпусу, тож смартфон зберігає пило та водозахищеність.

Зазвичай на будь-який ремонт потрібно до 2 годин часу, проте, якщо ви скористались попереднім записом, то в ICOOLA.UA обіцяють зремонтувати ваш гаджет за 30-60 хвилин. Із переваг, завдяки яким сервіс відрізняється на фоні конкурентів, є відмінна репутація, безкоштовна гарантія після ремонту 1 місяць, високоякісні оригінальні запчастини та низька ціна на послуги сервісу.