Отдел коммуникации полиции Тернопольской области

На Тернопільщині у Золотниках Теребовлянського району відкрили чергову поліцейську станцію.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, працівники новоствореної поліцейської станції обслуговуватимуть майже 9 тис. осіб, які входять до складу Золотниківської територіальної громади.

Читайте такожНа Тернопільщині під час пожежі згоріло 30 тонн сировини для виготовлення туалетного паперу (фото)

Відео дня

«Таких послуг безпеки має якомога більше отримати жителів Тернопільської області. В першу чергу через реалізацію цього проекту в усіх об'єднаних територіальних громадах нашого краю, які мають достатній розвиток та перспективу і хочуть розвиватися. Право людей на безпеку - питання номер один для усіх», – сказав під час відкриття станції голова ТОДА Степан Барна.

Працюватиме поліцейська станція в центрі з надання адміністративних послуг. Там правоохоронцям виділили два кабінети. Ремонт, меблі та обладнання закупила територіальна громада.

Начальник обласного управління поліції подякував усім за допомогу та підтримку.

«Три роки пройшло і поліція стала на ноги. Ви бачите, що поліцейські, які допомагатимуть вашій громаді, забезпечені сучасним автомобілем, формою та зброєю, а також камерами нагрудного спостереження й планшетами», – зауважив Богомол.

За його даними, станція оснащена оргтехнікою та сервером, на який надходитиме відео з камер спостереження. Щодоби на чергування заступатиме озброєний екіпаж поліції і цілодобово охоронятиме спокій мешканців двадцяти одного населеного пункту Теребовлянщини.

Відкриття наступних поліцейських станцій заплановані цього року у Чортківському, Борщівському, Збаразькому та Підволочиському районах.