SkyUp вилучив із системи бронювання 15 маршрутів / фото УНІАН Володимир Гонтар

SkyUp вилучив із системи бронювання відразу 15 маршрутів з Києва та Львова до Європи, які планував запустити в літньому розкладі 2021 року.

Про це повідомляє Avianews.com. SkyUp скасував рейси у зв'язку з оптимізацією польотної програми, повідомили avianews.com в прес-службі лоукостера.

Читайте такожSkyUp у Квіткові-травні запускає рейсі на Кіпр

Відео дня

Тепер купити авіаквитки не можна на всі маршрути з аеропорту Бориспіль до Німеччини - Берлін, Ганновер, Нюрнберг, Гамбург, Дюссельдорф, Мюнхен, Штутгарт.

Також продаж закритий на маршрути Київ-Копенгаген, Київ-Стокгольм та Київ-Острава.

Маршрутна мережа зі Львова скоротилася за рахунок рейсів в Аліканте, Лодзь, Бергамо, Париж та Прагу.

Повернення квитків

Пасажири зможуть оформити повернення квитків залежно від того, як вони їх купили.

Якщо бронювання зроблено на сайті SkyUp, авіакомпанія зарахує кошти на баланс в особистому кабінеті в сумі повної вартості скасованого квитка.

«Ці кошти можна використовувати для покупки будь-яких квитків або додаткових послуг авіакомпанії на будь-яку людину, а не тільки власника аккаунта. Кошти будуть зберігатися необмежений час», - відзначили в SkyUp.

Пасажир також може вивести гроші назад на карту. Для цього потрібно дочекатися зарахування їх на баланс, а потім через сайт авіакомпанії відправити претензію. Гроші повернуть після її розгляду на карту, з якої оплачувалася квиток.

Якщо пасажир купив квиток в агентської мережі, для уточнення процедури повернення необхідно звернутися до офісу, в якому оформлялося бронювання.

Рейси SkyUp: що відомо

  • Раніше в березні 2021 року Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines здійснювати польоти за 10 маршрутам, всі з них є чартерними.

  • 12 березня 2021 року з'явилася інформація про те, що SkyUp Airlines запускає рейси до Стамбула (Туреччина) з Харкова з 29 квітня, а із Запоріжжя - з 28 травня. Крім цього, навесні авіакомпанія запускає рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси та Харкова в Грузинські міста Тбілісі та Батумі.
  • 25 березня 2021 року стало відомо про те, що SkyUp у квітні-травні запускає рейси на Кіпр.