Жінка вже 500 днів живе в орендованому житлі, не платячи орендну плату / Колаж УНІАН, фото Unsplash, ua.depositphotos.com

Жінка прожила понад 500 днів у орендованій на Airbnb квартирі, не платячи за неї орендну плату, а тепер, згідно з пропозицією мирного урегулювання, вимагає за свій від’їзд 100 тисяч доларів.

Як пише independent.co.uk, за словами власника будинку, жінка оселилася у приміщенні у вересні 2021 року. Помешкання було орендовано на шість місяців за ціною 105 доларів за ніч, що разом із комісіями склало 20 793 доларів за 187 ночей.

Перебування жінки у Airbnb закінчувалося 19 березня; однак орендодавець запропонував їй відстрочити термін на місяць, щоб знайти інше місце проживання, що обернулося проти нього, оскільки відтоді Airbnb не міг брати участь у суперечці.

Відео дня

Потім настав новий термін виселення, але жінка залишилася на місці. В електронному листі вона сказала: "Я не можу виїхати 12 квітня, оскільки не маю плану переїзду та фінансування".

З тих пір вона не платила жодної орендної плати, і вона все ще залишається в будинку понад 540 днів потому.

Орендатор намагався надіслати кілька повідомлень про виселення, але був змушений відкликати свої повідомлення, оскільки будівля не відповідає міським правилам будівельної безпеки. Водночас жінка, що живе в квартирі, відмовилася впустити господаря всередину помешкання, щоб його можна було оновити відповідно до будівельних норм міста.

"Сюрпризи" при оренді житла

Орендоване житло може стати саме тією причиною, через яку ви не схочете згадувати свою поїздку на курорт. Так, молодята з Китаю, які проводили медовий місяць у Малайзії розповіли, що їхня романтична поїздка перетворилася на жахіття, коли вони виявили приховану камеру в їхній квартирі, орендованій на Airbnb.

Вас також можуть зацікавити новини: