Ілюстрація REUTERS

З початку поточної доби окупанти шість разів обстріляли позиції українських військ в районі проведення операції Об'єднаних сил, двоє українських військовослужбовців дістали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожПід Донецьком відбувся бій: один боєць ООС загинув, двоє поранених (відео)

Відео дня

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики п'ять разів обстріляли опорні пункти українських військ з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Опитне; з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів в районі населеного пункту Піски; з бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Павлопіль; зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Широкине; зі стрілецької зброї в районі міста Авдіївка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти з мінометів калібру 120 мм та озброєння бойових машин піхоти обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу села Новозванівка.

«На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь», - наголосили у прес-центрі.

Раніше повідомлялося, що 46-й батальйон "Донбас-Україна" з ПТРК "Фагот" знищив спостережний пункт, звідки терористи коригували вогонь по позиціях батальйону.