Духовий оркестр представив концертну програму для бійців / фото: ООС

Для українських військових, які виконують бойові завдання на Маріупольському напрямку, святкову концертну програму презентував духовий оркестр гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожУкраїнські танкісти повправлялися у майстерності знищення ворога (відео)

Відео дня

Зазначається, що на передових позиціях та в місцях відведення важкого озброєння з імпровізованих сцен у виконанні військових музик прозвучали як народні пісні, так і популярні світові новорічні хіти.

"Нашому духовому оркестру завжди є чим здивувати навіть спокушеного слухача. В репертуарі колективу рок-н-рол сусідить з народною музикою, а урочиста парадна музика органічно звучить у поєднанні зі світовою класикою", - зазначив заступник командира з’єднання з морально-психологічного забезпечення.

Виступ в окопах, за словами диригента оркестру капітана Віктора Сумрія, триває не більш як 20 хвилин, оскільки невелика відстань до ворожих позицій не дозволяє музикантам довго перебувати на передовій і наражати на небезпеку тих, хто несе бойове чергування.

Після завершення концертної програми українські захисники дякували музикантам за бадьорий настрій та фантастичну енергетику, після чого кожен міг сфотографуватися зі Святим Миколаєм і його супутниками-артистами.