Внаслідок обстрілів з боку бойовиків втрат серед українських військових немає / espreso.tv

Від початку сьогоднішньої доби збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте такожБойовики 12 разів обстріляли бійців ООС, є поранені

Про це у Facebook повідомив прес-центр Об'єднаних сил.

Відео дня

"Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

П’ять обстрілів з боку бойовиків було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі поруч з Новотошківським з міномету калібру 120 мм (5 мін) та 82-мм міномету (8 мін) та двічі в районі населеного пункту Оріхове – з міномету калібру 120 мм (32 міни) та 82-мм міномету (6 мін). Також обстріли зафіксовано поблизу Травневого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли поблизу Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки.

Внаслідок обстрілів з боку бойовиків втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

У прес-центрі додали, що на трьох ділянках розведення сил і засобів ситуація залишається стабільною, режим тиші дотримується.