Ілюстрація REUTERS

Перетин лінії розмежування на ділянках відповідальності окупаційної адміністрації у Донецькій області ускладнено через снігопади.

Про це українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє на сторінці прес-центру операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожВ ОРДЛО бойовик повбивав "колег" і застрелився – ЗМІ

Відео дня

"За межами КПВВ "Мар’їнка", "Майорськ", "Новотроїцьке", "Гнутове" залишаються нерозчищеними від снігу ділянки доріг, що наближені до лінії розмежування сторін", - наголошується в дописі.

Так, 8 лютого це призвело до прибуття 17 транспортних засобів та 20 громадян з непідконтрольних уряду України територій на КПВВ "Мар’їнка" вже після його закриття. Для пропуску транспортних засобів та громадян рішенням командувача Об’єднаними силами роботу КПВВ було продовжено.

Зауважується, що українська сторона СЦКК вживає заходів з координації та налагодження безперешкодної роботи КПВВ.

Українська сторона СЦКК також звертає увагу населення на необхідність врахування погодних умов при плануванні поїздок через лінію розмежування сторін.

Як повідомляв УНІАН, 8 лютого збройні формування РФ на сході України три рази порушили режим тиші, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців ОС не було.