На Донбасі поточної доби окупанти 5 разів порушили режим тиші / фото УНІАН

На Донбасі упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню, поранено одного українського бійця.

Як повідомляється у вечірньому зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил, противник обстріляв позиції Збройних сил України із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібрів 152 мм, 122 мм та мінометів 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстрілював позиції українських захисників поблизу Лебединського: з 82-мм міномету ворог випустив 10 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Відео дня

Читайте такожСнігопад ускладнив перетин лінії розмежування на Донеччині

Три ворожих обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поруч з Новолуганським – зі станкового протитанкового гранатомету – 2 постріли, а також ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік населеного пункту Троїцьке – зі станкового протитанкового гранатомету - 3 постріли; у районі населеного пункту Оріхове – зі ствольної артилерії калібру 152 мм противник випустив 10 снарядів та з калібру 122 мм – 21 снаряд.

Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби збройні формування РФ на сході України лише три рази порушили режим тиші, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців ОС не було.